Az RMDSZ Brassó megyei szervezete támogatói aláírásokat gyűjt ahhoz, hogy képviselő- és szenátorjelölteket tudjon indítani a december 11-ei választásokon – ehhez országosan legkevesebb 200 ezer aláírás szükséges.
Brassó megyéből Ambrus Izabella jogász a képviselői lista vezetője.

„2012-ben 22 év után nem lett képviselője Brassó megyének. Most elég erősek kell legyünk ahhoz, hogy visszaszerezzük a képviselői helyet, és december 11-én nagy esélyünk van erre. Viszont ahhoz, hogy jelöltet állíthassunk, támogatói aláírásokra van szükségünk. Arra kérjük a Brassó megyei magyarokat, hogy aláírásukkal tegyék lehetővé, hogy a parlamentben legyen képviselőnk, aki értünk és céljainkért dolgozhat. A sikeres önkormányzati választások után, az erősödő helyi képviselet mellett erős parlamenti képviseletet kell biztosítanunk közösségünknek.” – mondta el Kovács Attila megyei elnök.

Október 5-ig, szerdáig aláírhatja az íveket az RMDSZ-székházban hétköznapokon 8 órától 16 óráig, Brassói Lapok szerkesztőségében hétfőtől csütörtökig 9 órától 16 óráig, pénteken 9 órától 13 óráig, az egyházközségek hivatali irodáiban, a vasárnapi istentiszteleteket követően az önkénteseknél és otthonában (Brassó): kérés alapján önkénteseink ellátogatnak Önhöz. Igény esetén és az Önöknek megfelelő időpont egyeztetése miatt hívják a 0721297631-es telefonszámot. Brassó megye más településein a helyi RMDSZ-elnököknél, RMDSZ-es tisztségviselőknél, polgármestereknél, alpolgármestereknél, illetve helyi tanácsosoknál lehet aláírni.

Köszönjük a támogatást!

Kovács Attila,
az RMDSZ Brassó megyei szervezetének elnöke