Az RMDSZ Brassó megyei szervezete farsangi mulatságot szervez a régi hagyományok szerint hamvazószerda előtti szombaton, február 25-én 20 órától a Szent Imre Teremben. Batyus-bálba várjuk a családokat, gyerekeket, idősebbeket, ifjakat. Öltözzenek bátran virágkötőnek, kéményseprőnek, cigányasszonynak, kereskedőnek, és ötletes farsangi jelmezeikkel nyerjenek!

A böjtre való felkészülés időszakában az evés-ivás, a mulatozás szinte kötelező. Az ételt, italt hagyományosan batyuban, kosárban hozza a farsangoló, viszont akit ez visszatartana, az egyénileg házhoz, azaz a helyszínre rendelhet menüt onnan, ahonnan szeretne. A hangulatért a szilveszteri bálból ismert, székelyudvarhelyi zenész felel. A résztvevőket megterített asztal várja, illetve biztosítva lesz tányér, villa, kés, szalvetta és pohár.

Mindenkit szeretettel várunk, és meglepetésekkel készülünk.
Búcsúztassuk mulatsággal a telet!

További információk a 0268472101-es telefonszámon (hívható hétköznapokon 8 és 16 óra között), illetve meghívók igényelhetők hétköznapokon 8 és 16 óra között az RMDSZ-székházban (Alecu Russo utca 4. szám, a központban, a régi Júlia Pizzázó szomszédságában).