Ünnepekre készülve az RMDSZ Brassó megyei szervezete és a Négyfalusi RMDSZ Nőszervezet adventi kalákát szervez.
Brassóban november 22-én, kedden a Brassói Evangélikus-lutheránus Egyházközség dísztermében (Iuliu Maniu utca 2. szám) lesz a kaláka, illetve Négyfaluban november 26-án, szombaton 16 órakor a négyfalusi RMDSZ-székházban.

Brassói hirdetés:
“Szokásunkhoz híven az idén is együtt készülődünk az ünnepekre. Szalmakoszorú és forró tea biztosítva lesz a helyszínen, gyertyákat és egyéb adventi koszorúhoz szükséges díszítőelemeket mindenki a saját ízlése szerint hozzon – esetleg többet, hogy csereberélni is lehessen.” – Mikes Melinda, az RMDSZ Brassó megyei Nőszervezetének elnöke

Négyfalusi hirdetés:
A Négyfalusi RMDSZ Nőszervezete szeretettel meghív minden érdeklődőt, szombaton, 2016 november 26-án, délután 16 órai kezdettel a négyfalusi RMDSZ székházban (Zajzoni út 2 szám, a hosszúfalusi Rompetrol benzínkút mögött) megrendezendő ADVENTI KOSZORÚKÉSZÍTŐ kalákára.
Fenyő- és szalmakoszorúkat, drótot, ragasztót biztosítunk, gyertyákat és egyéb díszítőelemeket mindenki sajátos ízlése szerint hozzon.
Gyerekektől nyugdíjasokig mindenkit szeretettel várunk, töltsünk el együtt egy szép karácsonyra váró délutánt teával, valamint a készülődés örömével!
Érdeklődni lehet Tóth Sáránál a 0755 208 749-es és Miklós Ilonkánál a 0724 564 029-es telefonszámokon.