A szép kort megért időseket köszöntötték október 16-án, vasárnap Kőhalomban. A kőhalmi RMDSZ Nőszervezet a Holland terembe hívta meg az ünnepelteket, ahol zenével, ebéddel és süteményekkel kedveskedtek nekik.

Az ünnepre ezidáig nem volt példa Kőhalomban, viszont a sikere okot ad a folytatásra. Több mint 110-en vettek részt az eseményen, ahol a református és unitárius lelkész áldását fogadták, illetve köszöntötték őket, többek közt Ambrus Izabella képviselőjelölt is szólt hozzájuk, erőt és egészséget kívánva az ünnepelteknek.
A nőszervezet részéről az esemény ötletgazdája, Rákosi Hajnal mesélt az összejövetelről, amely kapcsán elmondta: „különleges rendezvény volt. Egy 86 éves bácsi szemében látni a könnyet és a hálát – igazi, megható pillanat és egyben visszaigazolás nekünk, hogy érdemes szervezni ilyen alkalmakat.”
A folytatást ígérik a szervezők, illetve tisztelettel megköszönik a támogatásokat és adományokat, hiszen mindez nélkül nem sikerülhetett volna szép, magyar ünnepet biztosítani a közösség szépkorú tagjainak.

Az idei, június 5-ei sikeres önkormányzati választások eredményeként Kőhalomban két RMDSZ-es tanácsos tevékenykedik.

Ambrus Izabella képviselőjelölt

RÖVID BEMUTATKOZÓ