Tóásó Imelda, Brassó megyei tanácselnök-jelölt – videó

Tóásó Imelda beszél a turizmus terén megvalósított projektekről: videóért kattintson!

Toró Tamás, Brassó városi tanácsos – videó

Toró Tamás, Brassó városi tanácsosjelölt beszél a megvalósításokról és a célokról: kattintson a VIDEÓÉRT! Toró Tamás, candidat la funcția de consilier local al Municipiului Brașov: video!

Ambrus Izabella a 215-ös, közigazgatási törvényjavaslat visszutasításáról

A Brassai Magyar Adás október 13-ai adásában készült interjú Ambrus Izabella képviselővel a 215-ös, helyi közigazgatási törvény módosításának elutasításával kapcsolatban ► 05:46 perctől 10:28 percig.

Tartalmas ünnep Szent István király tiszteletére

Szent István királyra emlékezhetett a Brassó megyei magyar közösség augusztus 19-én és 20-án. Az első magyar király tiszteletére idén több újdonsággal szolgáltak a szervezők: kétnapos programot terveztek az eddigi egy helyett, első alkalommal került sor ökumenikus kenyéráldásra, továbbá a hagyományos program kiegészült egy modern előadással, illetve idén szerveztek először Szent István-napi ünnepséget augusztus 20-án. Részletes [...]

Interjú Varga Nándor új ügyvezető elnökkel

Varga Nándor, új ügyvezető elnökünk első tévés interjújában beszél céljairól, terveiről.  ►3:57 perctől 10:10 percig.

Március 15.

Megemlékezések és gálaest Március 15-e alkalmából szervezett ünnepi rendezvénysorozatunkról.

Interjú Tóásó Imeldával, Brassó Megye Tanácsának alelnökével

Interjú a Brassai Magyar Adás február 10-ei adásában Tóásó Imeldával, Brassó Megye Tanács alelnökével. Az interjú 39:27 perctől látható.

Ambrus Izabella képviselőjelölt a Brassai Magyar Adásban

Miért vállaltam a képviselőjelöltséget? Célokról: a cél minőségi magyar oktatást biztosítani minden magyar gyereknek, és erősíteni a magyar közösség jogait.

Választási kiértékelő Kovács Attilával

Interjú Kovács Attila megyei elnökkel Kovács Attila választási beszámolója a Brassai Magyar Adásban. A szöveges beszámoló ide kattintva érhető el.

Interjú Kovács Attilával a választásokra való felkészülésről

Interjú Kovács Attilával Kovács Attila, az RMDSZ Brassó megyei szervezetének elnöke a helyhatósági választásokra való felkészülésről, a Brassó Megyei Magyar Napokról és az újonnan indult honlapunkról beszélt az április 15-ei Brassai Magyar Adásban. Kérdező: Bálint Ferenc, Brassai Magyar Adás