Varga Nándor, Géczi Gellért, Magyar Árpád, Győrfi Tünde Róza és Tóth Sándor indul az RMDSZ Brassó megyei szervezetének listáján a megyei tanácsosi tisztségért – rangsorolta a jelentkezőket tegnap este az MKT. Kirsch Gábor megyei elnök jelentkezését a megyei tanácselnöki tisztségre a közgyűlés egyhangúlag elfogadta.



Kirsch Gábor megyei elnök indul a megyei tanácselnöki tisztségért

Kirsch Gábor megyei elnök jelentkezését a megyei tanácselnöki tisztségre a közgyűlés egyhangúlag elfogadta. „A munka elkezdődött. Mindenkitől konok, kitartó és következetes munkát várok, hogy valódi eredményeket tudjunk felmutatni mind az EP, mind a helyhatósági választásokon.”-fogalmazott politikai tájékoztatójában az elnök és gratulált a Brassó városi RMDSZ szervezet megalakulásához.

Jakab Adorján

„Az RMDSZ-nek nem elég a kétharmados győzelem, nekünk országosan 90%-ot kell teljesítenünk, hogy átlépjük az 5 %-os bejutási küszöböt.”-fogalmazott az MKT-n Jakab Adorján, a Szövetség területi szervezetekért felelős ügyvezető alelnöke.

A közgyűlésen részt vett Markó Attila is, aki üdvözlő beszédében a választásokon való részvétel fontosságáról és a Brassó megyei szervezet munkájának fontosságáról beszélt.