Az RMDSZ Pál Gyula gyógyulásában kívánt segíteni a június 14-ei jótékonysági est megszervezésével. A Nemes Nagy Ágnes-est teljes bevétele, összesen 2225 lej hozzájárul a kezelési költségek fedezéséhez.  

„A márciusban elkezdett adománygyűjtési akció keretein belül gyűlt összegek célba értek: Pál Gyula azóta is kezelésekre jár, állapota javult. Höltövény község alpolgármesterét továbbra is segíteni szeretnénk, ezért szerveztünk az irodalmi estet” – emelte ki Varga Nándor, az RMDSZ Brassó megyei szervezetének ügyvezető elnöke.

P. Magyarosi Imola, sepsiszentgyörgyi színművész Nemes Nagy Ágnes, Kossuth-díjas magyar költő műalkotásait dolgozta fel, és mutatta be a brassói közönségnek. Az iskolai díszterembe sajátos hangulatot költöztetett a díszlet egyszerűsége és a játék színessége. A nézők verseket, prózát, leveleket hallhattak a művésznő egyéni előadásában.

Továbbra is lehet támogatásokat leadni az RMDSZ-székházban, vagy el lehet küldeni banki átutalással a Barcaújfalusi Evangélikus-Lutheránus Egyházközségnek a következő bankszámlaszámra: RO54BRDE080SV05869290800, Biserica Evanghelica-Lutherana, Parohia Satu-Nou.

Továbbo képek az eseményről IDE KATTINTVA.