Az RMDSZ Brassó megyei szervezete hagyományos farsangi multaságot szervezett február 2-án, ahol több mint hetvenen ünnepeltek együtt a brassói Szent Imre Közösségi Házban.

A jelenlévőket Varga Nándor ügyvezető elnök köszöntötte elsőként, majd Ambrus Izabella parlamenti képviselő köszönte meg azokat az aláírásokat, amelyekkel támogatták az Európai védelmet kisebbségi jogainknak kezdeményezést.

A jelmezbe öltözöttek tánca után nyertest hirdettek, akik ajándékokat kaptak a brassói Diego üzlet, a Paprika bolt és Ambrus Izabella képviselő jóvoltából. A beöltözöttek közt volt csillogó koronájú hercegnő, karddal felvértezett denevér-harcos, kis kutya és gazdája páros, lepkecsalád, akik igazi farsangi hangulatot teremtettek és sok más. Varga Nándor vezette le az eseményt, amely következő mozzanata a tombolatárgyak sorsolása volt. Ezen belül egy szerencsés résztvevő két jegyet vihetett haza a Felfalusi Kovács Antal Alapítvány jóvoltából a február 26-ai magyar színházi előadásra. Ezt követően hajnalig tartott a mulatság a székelyudvarhelyi zenészpáros kíséretében. A szervezők köszönik a támogatók segítségét, illetve jövőre is télbúcsúztató ünnepségre hívják a Brassó megyei magyar közösséget.

Fotók az RMDSZ hivatalos facebook oldalán ide kattintva.