Az RMDSZ márciusban szervezett egy találkozót a brassói, illetve környékbeli civil, kulturális, egyházi, ifjúsági szervezetek vezetőivel, ahol a közös online eseménynaptár mellett a pályázati lehetőségekről is szó esett. Akkor elhangzott, hogy amint megjelennek a megyei tanács pályázati kiírásai, Tóásó Imelda, Brassó Megye Tanácsának alelnöke tájékoztatja a gyűlésen résztvevőket.
Múlt héten a megyei tanács alelnöke elektronikus levélben értesítette a körhöz csatlakozott szervezeteket az április 25-én megjelent, sporttevékenységek támogatását célzó pályázati kiírásról, amelynek keretében Brassó megyei sportklubbok vagy sportegyesületek pályázhatnak. Itt a leadási határidő május 26., péntek 16 óra. Továbbá ismertette, hogy április 27-én megjelent a kulturális pályázati kiírás is, ez kapcsán felhívta a figyelmet a következőkre: azon civil szervezetek pályázhatnak, amelyek alapító okiratában szerepel, hogy kulturális tevékenységet (is) folytatnak, a lehívható összeg max. 50.000 lej és legalább 20%-os önrész szükséges. A pályázat leadásának határideje május 29., hétfő 16 óra. A pályázati kiírások és az útmutatók letölthetőek a megyei tanács honlapjáról, a www.site.judbrasov.ro címen.

KULTURÁLIS TEVÉKENYSÉGEKET CÉLZÓ PÁLYÁZATI KIÍRÁSÉRT kattintson!

SPORTTEVÉKENYSÉGEKET CÉLZÓ PÁLYÁZATI KIÍRÁSÉRT kattintson!

Ezúton is felkérjük a civilszervezetek vezetőit, hogy amennyiben hasonló jellegű értesítőket igényelnek, küldjék el elérhetőségi adataikat a brasso@rmdsz.ro e-mail címre (szervezet neve, vezetőjének neve, telefonszáma, email címe).