Kovács Attila, az RMDSZ Brassó megyei szervezetének elnöke minden szerdán 11 órától tart fogadóórát.

Ambrus Izabella képviselő, ügyvéd minden pénteken 10 órától várja az érdeklődőket. Megjegyzés: a képviselői fogadóórák 2017. augusztusában szünetelnek, szeptembertől újraindul.

Idéntől az RMDSZ-székházban is tart fogadóórát Barabás László, Brassó alpolgármestere pénteken 13 órától, viszont pénteken 10 órától a polgármesteri hivatalban is fogadja az érdeklődőket – itt előzetes jelentkezés szükséges a hivatalban.

Tóásó Imelda, Brassó Megye Tanácsának alelnöke és az RMDSZ Brassó városi szervezetének elnöke minden kedden 12 órától fogadja a jelentkezőket az RMDSZ-székházban, illetve a megyei tanácsnál minden csütörtökön 11 órától – itt előzetes jelentkezés szükséges a 0268419145-ös telefonszámon.

Szakál András ügyvezető alelnök minden szerdán 9 órakor tart fogadóórát. Önkormányzati, vidékfejlesztési témákban tanácskozhatnak vele, illetve tájékoztat minden érdeklődőt a pályázati lehetőségekről. A tanácskozás nyitott, továbbá ajánlott az önkormányzati képviselőknek, főként azoknak,
akik pályázni akarnak, és útbaigazításra van szükségük a jelenleg is élő kiírások kapcsán.

Nádudvary Györggyel kedden 13 órától és pénteken 12 órától tanácskozhatnak polgárjogi ügyekben.

Kérjük, részvételi szándékukat jelezzék legkésőbb a fogadóóra napján reggel a 0268 472 101-es telefonszámon (hívható hétköznapokon 8 és 16 óra között).