Az RMDSZ dolgozik a helyhatósági választásokon való induláshoz szükséges támogatói aláírások összegyűjtésén az egész megyében. Ma a magyarok biztonságérzete megrendült, ismét veszélyben van az, amit elértünk.
Célunk, hogy a magyar emberek számára biztonságot tudjunk nyújtani mind az oktatás, a kultúra, mind a kisebbségjogok terén.
Az RMDSZ az egyetlen magyar politikai erő, mely ott van, ahol rólunk, magyarokról döntenek. Csak akkor tudunk biztonságot nyújtani a közösségnek, ha megőrizzük a magyarokért dolgozó tisztségviselőinket.
Hogy leadhassuk a tisztségekre való jelentkezéseket, szükség van az Ön támogatói aláírására.
Aláírásokat gyűjtünk április 20., szerdáig Brassóban tanácsosi listára, itt cél megőrizni a két magyar tanácsosi helyet, megyei tanácsosi listára, itt célunk megőrizni a két megyei tanácsosi helyet, valamint vidéken a polgármesterjelölteknek, tanácsosi listákra.
Az íveket személyigazolványi adatok alapján az RMDSZ székházban (hétfőtől péntekig 8 órától 16 óráig, most hétvégén, április 16-17-én 10 órától 18 óráig), a Brassói Lapok szerkesztőségében (hétfő-csütörtök 9 órától 16 óráig, pénteken 9 órától 13 óráig) írhatják alá a szavazati joggal rendelkező polgárok. Kérés alapján önkénteseink ellátogatnak otthonaikba, hogy aláírásukkal támogatni tudják a magyar jelöltek indítását. Igény esetén és az Önöknek megfelelő időpont egyeztetése miatt hívják a 0721297631-es telefonszámot.

Köszönjük a támogatást!

Kovács Attila,
az RMDSZ Brassó megyei szervezetének elnöke