Az RMDSZ Brassó megyei Nőszervezete közösségépítő munkájával összetartó elem kíván lenni a helyi közösség tagjai, az intézmények, a különböző szervezetek és természetesen a családok között – határozták el magukat a nők a 2021. december 17-i szűk körben megtartott tisztújító ülésen.

Az egybegyűltek Ambrus Izabella ügyvédet, Brassó megye alprefektusát bízták meg a szervezet vezetésével, alelnöknek Enache Ildikót, Lukács Rékát, Kisgyörgy Beátát és Péter Hajnalt választották. Az új csapat tagja lett Györfi Tünde Róza és Römer Izabella Klaudia is, akik következetes munkájukkal segítik tevékenységünket.

A tisztújításon jelen volt Lőrincz Helga az RMDSZ Nőszervezet Közép-Erdélyért felelős alelnöke, Nagyenyed alpolgármestere, aki arra biztatta a hölgyeket, hogy érdekeiket képviselve bátran vállaljanak politikai szerepet, mivel szükség van a nők meglátásaira és véleményére a döntéshozatalban.

A tisztújító gyűlésen az RMDSZ helyi képviselői: Kirsch Gábor megyei elnök, Varga Nándor ügyvezető elnök és Toró Tamás Brassó város területi elnöke, kultúráért felelős ügyvezető alelnök támogatásukról biztosították a nőszervezetet.

Az ülésen a leköszönő elnökség tagjai: Mikes Melinda, Tóásó Imelda és Farkas Anna-Lili is megtiszteltek jelenlétükkel. Köszönjük eddigi munkájukat!