Az RMDSZ február 15-ei bálja a régi nagy magyar bálok hangulatát idézték: több mint kétszázan ünnepeltek együtt az új helyszínen. Kovács Attila, megyei RMDSZ-elnök üdvözölte a jelenlévőket, és mint mondta, örvend a nagy érdeklődésnek, illetve reméli sikerül újra visszahozni a széles közönséget megszólító magyar bálokat, hiszen az események célja, hogy a közösségünk minél nagyobb körben találkozhasson.

A jelmezversenyen a támogatók ajándékait adták át az első díjas Google térképnek öltözött párna, a második díjas hölgy és parasztasszony párosnak, illetve a harmadik díjas rendőr és rab párosnak. Emellett az idei évben minden tombolajegy elkelt, így számos ajándékot vihettek haza a farsangolók, többek közt két nagyobb értékű tárgyat: egy többfunkciós konyhagépet és egy kávégépet. A visszajelzésekből kiderült, hogy a résztvevők jónak találták a kosaras megoldás helyett a menürendelési lehetőséget, amelyet a Roman Events biztosított. A bált Varga Nándor ügyvezető elnök vezette le.

A rendezvényt támogatta Ambrus Izabella képviselő, a Paprika üzlet, az Imprim papírárúüzlet, a Vitorlás Könyvesbolt, a négyfalusi Naturali cég, és Brassó Megye Tanácsa.