Az „Ajándék lóval” érkeznek hozzánk a Showder Klub humoristái, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, azaz Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, illetve Felméri Péter. Vadonatúj humorestjüket a Patria teremben mutatják be KÉTSZER is, így választhatsz: november 11-én, hétfőn 18 órától és 20 órától várunk.

Jegyeket elővételben lehet vásárolni az RMDSZ Brassó megyei szervezetenél (Brassó, Alecu Russo utca 4. szám, nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között, pénteken 8 és 14 óra között), a Nebulónia Diákszövetség és a Brassói Magyar Diákszövetség – BMD jegyárusítóinál, illetve Négyfaluban, a Frezia Mania virágüzletben (Brassói sugárút (Bld. Brașovului) 66. szám, nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10 és 20 óra között, szombaton 9 és 18, illetve vasárnap 9 és 14 óra között).

Jegyár: 30 lej. Az ajándék lóról ide kattintva olvashat itt bővebben. Helyi szervező a Brassó Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács – BIT. Partner az RMDSZ Brassó megyei szervezete, a Nebulónia Diákszövetség, a Brassói Magyar Diákszövetség, a Frézia Mania.